Direct aan de rand van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen is de Rustende Jager te vinden. Een ideaal punt  om informatie op te doen over de regio en uit te zoeken welke fiets of wandelroutes je gaat afleggen tijdens de vakantie of een weekendje weg. Je vindt gratis routes, flyers en folders in de actuele flyerdisplay van dit lokale informatiepunt.

De Rustende Jager is al meer dan 100 jaar dé pleisterplaats voor eenieder die d…

Direct aan de rand van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen is de Rustende Jager te vinden. Een ideaal punt  om informatie op te doen over de regio en uit te zoeken welke fiets of wandelroutes je gaat afleggen tijdens de vakantie of een weekendje weg. Je vindt gratis routes, flyers en folders in de actuele flyerdisplay van dit lokale informatiepunt.

De Rustende Jager is al meer dan 100 jaar dé pleisterplaats voor eenieder die de naastgelegen Loonse en Drunense Duinen bezoekt. Of dat nu te voet, te paard, op de mountainbike of ‘gewone’ fiets gebeurt, weinigen kunnen de verleiding van de gastvrije, gemoedelijke sfeer weerstaan. Al decennialang bekend vanwege de Brabantse Broeder. Dit heerlijk zoete brood is een specialiteit van het huis, en perfect te combineren met een cappuccino op het gezellige terras. Met uitzicht over de weilanden geniet je aan de bosrand van ontspanning vóór, tijdens of ná een rit of wandeling. 

Flexibele fietsverhuurder 
Naast een heerlijke hap en een drankje staat De Rustende Jager vooral bekend als fietsverhuurder. Met meer dan 700 fietsen, variërend van gewone en elektrische fietsen, tot mountainbikes, tandems, elektrische driewielers en elektrische duofietsen. Want als deze rolstoeltoegankelijke uitspanning één ding uitstraalt, dan is het wel dat iedereen hier welkom is! Het ruime terras herbergt veel gasten, met zowel gewone toiletten binnen én buiten en een invalidentoilet binnen. Daarnaast zijn er ook 6 douches om je na het mountainbiken op te kunnen frissen. Door het grote beloop is het overigens enkel voor grote groepen mogelijk om te reserveren. Maar laat die beroering je niet afschrikken: “Personeel is ondanks de drukte erg vriendelijk,” prijkt er in het gastenboek. 

Perfecte locatie 
Op één van de mooiste plekken van Brabant is het ook heerlijk vergaderen: inspiratie gegarandeerd. De Rustende Jager levert ook voldoende fietsen op locatie voor een heerlijke tochtje met vrienden, collega’s of familie. Trek dan richting De Rustende Jager voor een heerlijke lunch of stevige borrel, om vervolgens door te fietsen naar je eindbestemming. Je kunt natuurlijk ook hier starten, waarna de fietsen kunnen worden opgehaald. Wel zo handig..! 
Daarnaast is de bosrijke omgeving een oase van rust. Koppel dat aan eten van vervlogen tijden – zoals grootmoeders gehaktbal, gulbelegde boterhammen en diverse soepjes – en je begrijpt wel waarom al ruim een eeuw mensen hun weg hier naartoe vinden… 

Deze ondernemer is ‘Gastheer van het Landschap De Loonse en Drunense Duinen’.

Wij gingen op bezoek bij De Rustende Jager en schreven er deze blog over.

Eetcafé De Rustende Jager ligt aan de volgende routes:

openingstijden

  • Elke maandag 09.00 - 17.30 uur
  • Elke dinsdag 09.00 - 17.30 uur
  • Elke woensdag 09.00 - 17.30 uur
  • Elke donderdag 09.00 - 17.30 uur
  • Elke vrijdag 09.00 - 17.30 uur
  • Elke zaterdag 09.00 - 18.00 uur
  • Elke zondag 09.00 - 18.00 uur

Reviews

Lees de ervaringen van bezoekers

Bekijk de reviews van bezoekers die al een bezoek aan deze locatie hebben gebracht.

Bekijk alle reviews op tripadvisor

hier ga je heen

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

In De Langstraat is van alles te zien en te beleven. Lees hierover in ons inspiratiemagazine.

Het magazine is gratis verkrijgbaar bij tal van gastvrijheidslocaties in de regio en onze TIP's.

Schrijf je onder aan de pagina in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram.