Samen aan tafel

lekker eten en drinken doe je in De Langstraat

Zoals De Langstraat het hart van Brabant is, zo is ons mam het hart van onze keuken. Ze is zorgzaam, gastvrij, creatief en neemt de tijd om het lekkerste van Brabant met de pan op tafel te zetten. En juist die warme sfeer proef je in onze regio letterlijk overal. Restaurants koken met de seizoenen mee en maken gebruik van producten uit de regio. Kinderen halen hun hart op bij één van de pannenkoekenrestaurants in de omgeving, met keuze uit tientallen tot honderden pannenkoeken; vaak bereid met verse ingredïenten uit de streek. Bij een smakelijke maaltijd hoort natuurlijk ook een lekker drankje, zoals een lokaal gebrouwen speciaalbiertje. Het mag duidelijk zijn: gastvrije ondernemers in De Langstraat ontvangen je graag. Gun jezelf onvergetelijke foodbelevingen bij onze sfeervolle gastvrijheidslocaties!

mooie momenten samen aan tafel

Informatie over maatregelen corona

In het belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Dit is van invloed op de openstelling en toegankelijkheid van eet- en drinkgelegenheden, theaters, musea, attractieparken, bezienswaardigheden, winkels en verblijfsaccommodaties.

De informatie op bezoekdelangstraat.nl zal hierdoor niet altijd actueel zijn. Neem bij twijfel contact op met de betreffende locatie of organisatie.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen!