Wandelroute Huis ter Heide

1 uur 15 minuten (6,3 km)

Via het wandelknooppuntennetwerk leg je de mooiste routes af, zoals deze zes kilometer lange tocht. Volg eenvoudigweg de knooppuntnummers op de paaltjes van het ene naar het andere genummerde knooppunt.

Verken Landgoed Huis ter Heide, een 650 hectare groot gebied met een gevarieerd landschap. Het noordelijke deel bestaat vooral uit bos en het zuidelijke gebied uit vennen en landbouwpercelen. Ontdek het witte jachthuis uit 1864, waar het landgoed naar vernoemd is. Geniet van de vergezichten en de veelheid aan soorten planten en dieren die je tijdens de route tegenkomt. 

Dit ga je zien

Startpunt: Middelstraat
5176 NJ De Moer
85 14 65 66 11 12
Eindpunt: Middelstraat
5176 NJ De Moer

Beschrijving

Startpunt: Middelstraat
5176 NJ De Moer
  • De route is volledig uitgezet op basis van het wandelknooppuntennetwerk. Volg eenvoudigweg de knooppuntnummers op de paaltjes, van het ene naar het andere genummerde knooppunt. Je kunt ook het gpx-bestand downloaden en de route wandelen aan de hand van je smartphone of navigatiesysteem. 
Eindpunt: Middelstraat
5176 NJ De Moer
85
14
65
66
11
12

Informatie over maatregelen corona

In het belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Dit is van invloed op de openstelling en toegankelijkheid van eet- en drinkgelegenheden, theaters, musea, attractieparken, bezienswaardigheden, winkels en verblijfsaccommodaties.

De informatie op bezoekdelangstraat.nl zal hierdoor niet altijd actueel zijn. Neem bij twijfel contact op met de betreffende locatie of organisatie.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen!