Meimaand Fietsmaand: fietsen van vesting tot vesting

| Bezoek De Langstraat

Mei is niet alleen de maand van bloeiende bloemen en warm weer, maar ook de perfecte tijd om eropuit te trekken en de prachtige natuur van Brabant te verkennen. En wat is een betere manier om dat te doen dan op de fiets?

Ook dit jaar is het weer zo ver, de Meimaand Fietsmaand is van start gegaan! In deze maand worden de diverse schitterende riviergebieden in Nederland in het zonnetje gezet. Uit in de regio heeft een 11-tal leuke fietsroutes hiervoor uitgestippeld, waaronder onze mooie Vesting-tot-vesting route van Geertruidenberg tot Heusden.

De Vesting tot Vesting route is een van de vele prachtige routes die je kunt vinden in regio De Langstraat. Het is een route waar geschiedenis, cultuur en natuur samenkomen in een adembenemend landschap. De 67 km lange route start en eindigt in Geertruidenberg en neemt je mee langs diverse pittoreske (vesting)steden zoals Heusden en Drunen. Ook kom je onderweg langs verschillende interessante historische bezienswaardigheden & kunstwerken. Met uiteraard een schitterend landschap om van te genieten gedurende de hele route. Perfect voor een ontspannen dagje uit of een weekendje vol avontuur.

Mei is de ideale tijd om op de fiets te stappen en de regio te ontdekken. Dus waar wacht je nog op? Pak je fiets en ga op stap! We zien je graag op de route!

 

Ben je benieuwd naar meer leuke fietsroutes in de regio? Neem dan een kijkje op ons routeoverzicht.

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

In De Langstraat is van alles te zien en te beleven. Lees hierover in ons inspiratiemagazine.

Het magazine is gratis verkrijgbaar bij tal van gastvrijheidslocaties in de regio en onze TIP's.

Schrijf je onder aan de pagina in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram.