In het eeuwenoude Brabantse vestingstadje Heusden zit Bakkertje Deeg gevestigd, dé nostalgische bakker uit de omgeving. Innovatie, ambacht en…

Lees meer

In het eeuwenoude Brabantse vestingstadje Heusden zit Bakkertje Deeg gevestigd, dé nostalgische bakker uit de omgeving. Innovatie, ambacht en beleving gaan hand in hand, een passie dat direct te merken is zodra je de winkel binnenloopt. Bakkertje Deeg bruist van de energie en gaat voor de echte bakkerskwaliteit. Voor de bakkerij zelf hoef je niet lang te zoeken, want de geur van verse broden komt je al tegemoet, zodra je Heusden Vesting binnenkomt. Het team van Bakkertje Deeg staat zeven dagen in de week voor je klaar om je te helpen. Naast een prachtige winkel die gevuld is met brood, gebakjes en andere lekkernijen, ben je welkom bij etablissement Den Contente Mensch. Deze lunchroom vol nostalgie, brengt je niet alleen even terug in de tijd, maar je kan er ook heerlijk ontbijten, lunchen of  gewoon lekker zitten met een kopje koffie en een gebakje na een lange wandeling of fietstocht. Mocht je met een groter gezelschap komen, dan kan de grote ruimte achterin worden gereserveerd voor een besloten lunch of vergadering. Je kunt er ook leuke workshops volgen, zoals worstenbrood maken. 

Tenslotte is er speciaal voor de horeca ‘Brooddesign’ ontstaan om bijzondere en unieke broodcreaties te leveren. Kortom, een plek die een bezoek waard is!

Bakkertje Deeg hoopt je snel te mogen ontvangen!

Lees minder

Openingstijden

  • elke maandag08.30 - 18.00 uur
  • elke dinsdag08.30 - 18.00 uur
  • elke woensdag08.30 - 18.00 uur
  • elke donderdag08.30 - 18.00 uur
  • elke vrijdag08.30 - 18.00 uur
  • elke zaterdag08.30 - 17.00 uur
  • elke zondag08.30 - 17.00 uur

Neem alvast een kijkje

Hier vind je ons