Skeelerroute groen Drunen-Nieuwkuijk

35 minuten (8,7 km)

Blijf in beweging en skate de skeelerroute ten zuiden van Drunen en Nieuwkuijk! De route, over goed begaanbare en veilige paden, is negen kilometer, maar je kunt deze ook uitbreiden met skeelerroute blauw. Dan skate je in totaal 18 kilometer. Eén ronde duurt ongeveer 35 minuten.

Dit ga je zien

Startpunt: Overlaatweg
5151 AE Drunen
71 72 81 21
Eindpunt: Overlaatweg
5151 AE Drunen

Beschrijving

Startpunt: Overlaatweg
5151 AE Drunen
  • De route is volledig uitgezet op basis van het fietsknooppuntennetwerk. Volg eenvoudigweg de knooppuntnummers op de paaltjes, van het ene naar het andere genummerde knooppunt. Je kunt ook het gpx-bestand downloaden en de route afleggen aan de hand van je smartphone of navigatiesysteem. 
Eindpunt: Overlaatweg
5151 AE Drunen
71
72
81
21

Informatie over maatregelen corona

In het belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Dit is van invloed op de openstelling en toegankelijkheid van eet- en drinkgelegenheden, theaters, musea, attractieparken, bezienswaardigheden, winkels en verblijfsaccommodaties.

De informatie op bezoekdelangstraat.nl zal hierdoor niet altijd actueel zijn. Neem bij twijfel contact op met de betreffende locatie of organisatie.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen!