GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

Het GuestHouse Hotel is de ideale uitvalsbasis voor jouw volgende avontuur. Op loopafstand van de Efteling (500 meter) is dit hotel dé plek w…

Lees meer

Het GuestHouse Hotel is de ideale uitvalsbasis voor jouw volgende avontuur. Op loopafstand van de Efteling (500 meter) is dit hotel dé plek waar jij lekker kunt uitrusten na een lange dag vol activiteiten. Een hotel waar je jezelf kunt zijn, net zoals thuis. Na een dag vol avontuur spelen de kinderen lekker op de Daktuin of in de Living en kom jij heerlijk tot rust onder het genot van een hapje en een drankje. Op de daktuin is ook een minigolf baan aanwezig waar je de strijd kan aangaan met jouw reisgezelschap. In de GuestHouse FoodBar kan je dagelijks terecht voor een heerlijk hapje eten in ongedwongen sferen, waar ook voor de kinderen voldoende keus is. Maar, jouw avontuur begint pas echt na een goede nachtrust in een van onze bijzondere familiekamers. Ruim en nog ietsje ruimer met bijzondere bedden voor de hele familie, leuk en ook praktisch ingericht. De comfortabele familiekamers zijn geschikt van 4 tot 8 personen en wist je dat?! Het GuestHouse Hotel het eerste zespersoons bed van Nederland heeft? Je blijft misschien niet lang maar je blijft het je wel lang herinneren! 

 

In de directe omgeving is voor jong en oud genoeg te beleven. Zoek de rust op in de Loonse en Drunense Duinen, bezoek het gezellige Den Bosch of de vestingstad Heusden. Maak het jezelf gemakkelijk en boek één van de GuestHouse arrangementen. Het hotel heeft ook huurfietsen beschikbaar zodat je op een actieve manier de omgeving kan gaan ontdekken.

Lees minder

Openingstijden

  • 365 dagen in het jaar geopend! De receptie is open van 07:00 tot 23:00 uur.

Neem alvast een kijkje

Hier vind je ons