De Hoge Heide - eten en drinken ligt aan de volgende routes:

Kom gezellig eten!
De Hoge Heide biedt naast zijn diverse opties in activiteiten bij De Hoge Heide - Fun activiteiten ook een ruime menu kaart aan in hun indrukwekkende horeca etablissement. Kom ge…

De Hoge Heide - eten en drinken ligt aan de volgende routes:

Kom gezellig eten!
De Hoge Heide biedt naast zijn diverse opties in activiteiten bij De Hoge Heide - Fun activiteiten ook een ruime menu kaart aan in hun indrukwekkende horeca etablissement. Kom gezellig ter plekke eten en drinken op het mooie terras of in het sfeervolle restaurant! Met mogelijkheden voor beide lunch en diner ben je hier altijd op het goede adres. Bij de gezellige bar kom je ook zeker geen plezier te kort. Borrel hier samen met je vrienden een heerlijk drankje en de lekkerste snacks, terwijl jullie live naar jullie favoriete sportevenementen kijken op de twee tv's en beamer.

Wil je al dit lekkers liever thuis proberen? Bezorging is ook zeker geen probleem. Bestel gemakkelijk online om het zo voor je deur bezorgd te krijgen.


Vergader- en feestlocatie bij De Hoge Heide
Een vergadering of juist een feest organiseren? Bij De Hoge Heide ben je voor beide goed terecht! De feestzalen van De Hoge Heide zijn de ideale locatie voor elk evenement. Naast de gezellige sfeer in de zalen werkt De Hoge Heide altijd graag mee met het inrichten van de zaal, volledig naar eigen wens zodat elk feestje geslaagd eindigt. 

De vergaderzaal van De Hoge Heide beschikt over alles dat je nodig hebt voor een geslaagde vergadering. Een projectie scherm, geluidsinstallatie en een microfoon zijn hier onder andere aanwezig. Daarnaast maak je gemakkelijk indruk op klanten, medewerkers en partners met de diverse arragenementen die De Hoge Heide aanbied, zoals onbeperkt koffie/thee, fruitwater, en een aansluitende borrel of activiteit. 


Tip: Lees onze leuke blog over De Hoge Heide!

De Hoge Heide - fun activiteiten ligt aan de volgende routes:

openingstijden

  • Elke maandag 10.00 - 00.00 uur
  • Elke dinsdag 10.00 - 00.00 uur
  • Elke woensdag 10.00 - 00.00 uur
  • Elke donderdag 10.00 - 00.00 uur
  • Elke vrijdag 10.00 - 02.00 uur
  • Elke zaterdag 08.30 - 02.00 uur
  • Elke zondag 08.30 - 22.00 uur

Reviews

Lees de ervaringen van bezoekers

Bekijk de reviews van bezoekers die al een bezoek aan deze locatie hebben gebracht.

Bekijk alle reviews op tripadvisor

hier ga je heen

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

In De Langstraat is van alles te zien en te beleven. Lees hierover in ons inspiratiemagazine.

Het magazine is gratis verkrijgbaar bij tal van gastvrijheidslocaties in de regio en onze TIP's.

Schrijf je onder aan de pagina in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram.