EuroParcs ligt aan de volgende routes:

Met aan de ene kant de pracht van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, en aan de andere kant topattractiepark De Efteling, heeft EuroParcs Kaatsheuvel natuurlijk een fantastische ligging. Daardoor ontvangt dit vakantiepark voornamelijk actieve, natuurliefhebbende 55+’ers en jonge gezinnen met kinderen die gaan voor de sprookjeswereld van De Efteling. 
Terwijl het vakantiepark zich qua verblijf ook zeker onderscheidt. Hier verblijf je in één van de zeer diverse chalets of luxe glampingtenten. Het park verhuurt zelfs Tiny Cottages en chalets tot 6 personen, oftewel: modern, gezellig én comfortabel. In de woorden van een enthousiaste huurder: “Zeer leuk park, nieuw en zeer goed onderhouden […] De huisjes zijn heel verschillend en goed ingericht.” 

Ruime keuze 
Naast een ruime keuze aan accommodaties biedt EuroParcs Kaatsheuvel ook veel faciliteiten en mogelijkheden. Denk aan een heerlijk zwemparadijs met binnen- en buitenbad, animatie het hele jaar door, een eetcafé, snackbar, minimarkt, sportvelden, speeltoestellen en een indoor speeltuin. Dus ook bij minder weer vermaken de kinderen zich eenvoudig. En wil je op tweewielers op pad? Het park verhuurt fietsen én zelfs e-choppers: kun je nóg relaxter die prachtige ‘Brabantse Sahara’ (zoals De Loonse en Drunense Duinen ook worden genoemd) beleven.  
Het gezellige grand café en luxe steakhouse Het Wapen van Kaatsheuvel ligt direct aan de indoor-speeltuin. Wel zo handig: terwijl jullie wachten op het eten, kun je zien hoe de kids nog even wat energie kwijtraken. 

Kaatsheuvel en omgeving 
Kaatsheuvel ligt op maximaal een half uur rijden van Brabants vier grootste (en gezelligste?) steden: Tilburg, Breda, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch; ieder met een eigen charme. Het meertalige personeel helpt je eventueel graag met het maken van een keuze. Meerdere oplaadpunten voor elektrische auto’s op het park maken geen enkele afstand te ver. Dit maakt van EuroParcs Kaatsheuvel ook een ideale uitvalsbasis voor een Brabantbrede verkenning. 

Reviews

Lees de ervaringen van bezoekers

Bekijk de reviews van bezoekers die al een bezoek aan deze locatie hebben gebracht.

Bekijk alle reviews op tripadvisor

hier ga je heen

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

In De Langstraat is van alles te zien en te beleven. Lees hierover in ons inspiratiemagazine.

Het magazine is gratis verkrijgbaar bij tal van gastvrijheidslocaties in de regio en onze TIP's.

Schrijf je onder aan de pagina in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram.