MTB-route De Loonse en Drunense Duinen zwart

1 uur (23,5 km)

Nationaal park De Loonse en Drunense Duinen is een absoluut uniek natuurgebied en heeft een uitgebreid netwerk van verharde fietspaden. Ook zijn er twee verschillende mountainbikeroutes. Deze route is een technisch 'middelzware' route, erg geschikt voor de geoefende mountainbiker. Wil je toch een makkelijkere route? Kijk dan eens bij de groene mtb-route.

Nationaal park De Loonse en Drunense Duinen is een van de grootste stuifzandgebieden van West-Europa. De wind kan op veel plekken ongestoord waaien en dat zorgt voor een steeds veranderend landschap. Dat, en het wisselen van de seizoenen, maken ieder bezoek weer een nieuwe belevenis.

De route is gemarkeerd met houten palen met in het zwart het internationale MTB-teken (driehoek met daaronder 2 rondjes).

Let op! Om te mountainbiken in De Loonse en Drunense Duinen heb je een MTB-vignet nodig. Deze kun je hier kopen.

Dit ga je zien

Startpunt: Oude Bosschebaan 11
5074 RC Biezenmortel
Eindpunt: Oude Bosschebaan 11
5074 RC Biezenmortel

Beschrijving

Startpunt: Oude Bosschebaan 11
5074 RC Biezenmortel

De route is niet uitgezet op basis van het knooppuntennetwerk. Je fietst de route aan de hand van deze online routepagina met je mobiele device. Je kunt ook het gpx-bestand downloaden en de route afleggen met behulp van je smartphone of navigatiesysteem.

Eindpunt: Oude Bosschebaan 11
5074 RC Biezenmortel

Informatie over maatregelen corona

In het belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Dit is van invloed op de openstelling en toegankelijkheid van eet- en drinkgelegenheden, theaters, musea, attractieparken, bezienswaardigheden, winkels en verblijfsaccommodaties.

De informatie op bezoekdelangstraat.nl zal hierdoor niet altijd actueel zijn. Neem bij twijfel contact op met de betreffende locatie of organisatie.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen!